Detall de vídeo

Joe Dante

Fanzivid
15/06/2012 00:24:03 | 9 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

- "Acto de Valor" Dirigida per: Mike McCoy, Scott Waugh
El cinema americà és un expert en ressaltar els valors patriòtics del Estats Units. La bandera, l’himne i els soldats, són una constant en multitud de pel·lícules. Ara ens n’arriba l’última proposta: “Acto de Valor”, una pel·lícula plena de trets i acció, que agradarà especialment als amants del cinema bèl·lic.

- "Cinco días sin Nora." Dirigida per: Mariana Chenillo
"Cinco días sin Nora" és el primer llargmetratge de la directora Mariana Chenillo, una comèdia dramàtica i amb molt d'humor negre que parla sobre la realitat mexicana. Una realitat molt marcada per les diferències socials, racials i religioses que, dins d'un context econòmic neoliberal, comercia amb tot, incloent els ritus jueus i catòlics.

- "Sueño y silencio." Dirigida per: Jaime Rosales
El català Jaime Rosales és, sense cap mena de dubte, un dels directors de cinema més personals. Seguint una estètica constant pel·lícula rere pel·lícula, aconsegueix explicar grans històries, però quedant-se només amb la part petita. Ara ens arriba la seva nova proposta: “Sueño y silencio”, un film que aconsegueix tenir el mateix encant que la resta de la seva filmografia.

- "Moonrise Kingdom" Dirigida per: Wes Anderson
Tres anys després d’obsequiar-nos amb la seva última joia “El fantástico señor Fox”, el prolífic director Wes Anderson, ens torna a meravellar amb la seva nova proposta: “Moonrise Kingdom”; una pel·lícula que va inaugurar amb entusiasme el passat festival de Cannes, i que conté tots els elements característics d’aquest director americà: personatges neuròtics, humor intel·ligent i sobretot, molta imaginació.

- Reportatge: Joe Dante, director de cinema nord americà.