Detall de vídeo

Crema de carxofes amb pernil i carxofes cruixents

Del paisatge a la taula
16/04/2012 00:14:57 | 46 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

Crema de carxofes amb pernil i carxofes cruixents. Presentador: Pep Nogué. Cuiner: David Colom, restaurant l'Hostalet.

EL CONCURS: Quin embotit i amb quina cervesa es va presentar a la Fira de l'Embotit d'aquest any? A: Piumoc i Marina / B: Fuet de l'amo i La Berra / C: Paltruc i Samarra / D: Bisbot i La Marrana.

Envia la teva resposta a: delpaisatgealataula@gmail.com