Detall de vídeo

Carpaccio de vedella amb albergínia i serrat d’ovella

Del paisatge a la taula
25/06/2012 00:13:58 | 20 reproduccions |
Ajax-loader
Afegeix a+
<> Insereix-lo al teu web
  • Seleccionar
  • Insereix l'amplada desitjada i l'alçada es calcularà automàticament. El valor màxim és 850 i el mínim 270. X
  • Al marcar-ho, el codi contindrà el títol i el logo del xiptv

Carpaccio de vedella amb albergínia i serrat d’ovella. Presentador: Pep Nogué. Cuiner:Miquel Alongina, restaurant Font Moixina.

EL CONCURS: A què ens referim quan parlem de picapoll? A: Una varietat de raïm autòctona del Pla de Bages / B: Una varietat de raïm autòctona de l’Empordà / C: Una varietat de raïm autòctona del Priorat / D: Una varietat de raïm autòctona de la Terra Alta / E: Un tipus de pollastre de raça petita.

Envia la teva resposta a: delpaisatgealataula@gmail.com