Vídeos destacats

Llistat de capítols

  • 850075
    16/01/2017

    Galets farcits de brandada de bacallà amb el seu brou i tòfona

    Del paisatge a la taula

    13:24 3 reproduccions

    Galets farcits de brandada de bacallà amb el seu brou i tòfona. Presentador: David Coloma. Cuiner: Joan Masegur, restaurant Hostal dels Ossos. EL CONCURS: A quina població es farà la Fira de Sant Antoni? A:Olot / B: Santa Pau / C:Les Preses. Envia la teva resposta a: delpaisatgealataula@gmail.com. Podràs guanyar un àpat al restaurant Hostal dels...

    +
  • 952690
    09/01/2017

    Caneló de mel i mató, poma i fruits vermells

    Del paisatge a la taula

    14:54 9 reproduccions

    Caneló de mel i mató, poma i fruits vermells. Presentador: David Coloma. Cuiner: Joan Masegur,Pilar Reixach restaurant Hostal dels Ossos. EL CONCURS: Quin és l'ingredient principal d'aquest plat? A:Mel / B: Fajol / C:Ratafia. Envia la teva resposta a: delpaisatgealataula@gmail.com. Podràs guanyar un àpat al restaurant Hostal dels Ossos.

    +
  • 683232
    02/01/2017

    Magret d'ànec fred amb salsa tàrtara, fesols de santa Pau i trompetes de la mort

    Del paisatge a la taula

    10:25 9 reproduccions

    Presentador: David Coloma. Cuiner: Felip Hontoria, restaurant Ca la Matilde. EL CONCURS: Quin llegum hem fet servir en el plat d'avui? A:Fajol / B: Fesols de Santa Pau / C:Farro Envia la teva resposta a: delpaisatgealataula@gmail.com. Podràs guanyar un àpat al restaurant Ca la Matilde

    +
  • 421245
    19/12/2016

    Cruixent amb fideus d'arròs, verdures saltejades, camagrocs i gambes

    Del paisatge a la taula

    13:37 13 reproduccions

    Presentador: David Coloma. Cuiner: Felip Hontoria, restaurant Ca la Matilde. EL CONCURS: Quins bolets hem posat al plat d'avui? A:Gírgoles / B: Pinetells / C:Camagrocs Envia la teva resposta a: delpaisatgealataula@gmail.com. Podràs guanyar un àpat al restaurant Ca la Matilde

    +
  • 347885
    12/12/2016

    Canelons de calçots gratinats amb beixamel de romesco i formatge Mas Farró

    Del paisatge a la taula

    13:49 14 reproduccions

    Presentador: David Coloma. Cuiner: Felip Hontoria, restaurant Ca la Matilde. EL CONCURS: Qué se celebrarà aquest Nadal a sant Feliu de Pallerols? A:Fira de Sant Lluc  / B:Fira de santa Llúcia/ C:Fira de Sant Nicolau. Envia la teva resposta a: delpaisatgealataula@gmail.com. Podràs guanyar un àpat al restaurant Ca la Matilde

    +
  • 5
    05/12/2016

    Pilotilles de senglar amb ceba confitada, cremós de carbassa i rossinyols

    Del paisatge a la taula

    18:19 17 reproduccions

    Pilotilles de senglar amb ceba confiada, cremós de carbassa i rossinyols. Presentador: David Coloma. Cuiner: Felip Hontoria, restaurant Ca la Matilde. EL CONCURS: On va presentar aquest plat el restaurant Ca la Matilde? A:31a Mostra Gastronòmica / B: Ruta de les Tapes / C:Ruta del Vi i les Tapes  Envia la teva resposta a: delpaisatgealataula@gma...

    +
  • 950217
    28/11/2016

    Volcanet de turró de xixona

    Del paisatge a la taula

    12:55 15 reproduccions

    Presentador: David Coloma. Cuiner: Gerard Xifra  restaurant La Quinta Justa. EL CONCURS: On es faran els tallers per a nens dins la Mostra de Pessebres? A:Museu dels Sants / B: BCan Trincheria/ C:Sala El Torín Envia la teva resposta a: delpaisatgealataula@gmail.com. Podràs guanyar un àpat a l'Arcada de Fares

    +
  • 554208
    21/11/2016

    Carquinyolis de farro amb ametlles

    Del paisatge a la taula

    09:38 10 reproduccions

    Presentador: David Coloma. Cuiner: Gerard Xifra  restaurant La Quinta Justa. EL CONCURS: De quina població és el farro? A:Les Preses / B: La Vall de Bianya / C:Olot Envia la teva resposta a: delpaisatgealataula@gmail.com. Podràs guanyar un àpat a l'Arcada de Fares

    +
  • 378583
    14/11/2016

    Bikini

    Del paisatge a la taula

    10:27 13 reproduccions

    Bikini. Presentador: David Coloma. Cuiner: Fina Puigdevall, Restaurant Les Cols . EL CONCURS: Quin és el producte principal de la tapa? A:Fesols de Santa Pau / B:Fajol / C:Farro. Envia la teva resposta a: delpaisatgealataula@gmail.com. Podràs guanyar un àpat.

    +
  • 342809
    07/11/2016

    Timbal de tatin amb foie i tòfona de la Garrotxa

    Del paisatge a la taula

    16:30 39 reproduccions

    Timbal de Tatin amb foie i tòfona de la Garrotxa.Presentador: David Coloma. Cuiner: Roger Ferrer, Restaurant L'Arcada de Fares . EL CONCURS: Quin és l'ingredient principal d'aquest plat? A:Rovellons / B:Escarlets / C:Tòfona. Envia la teva resposta a: delpaisatgealataula@gmail.com. Podràs guanyar un àpat.  

    +
  • 444190
    31/10/2016

    Pastís de bolets de temporada amb cremós de carn de perol

    Del paisatge a la taula

    13:15 24 reproduccions

    Pastís de bolets de temporada amb cremós de carn de perol.Presentador: David Coloma. Cuineres: Sara i Judit Reverter, Restaurant La Curenya. EL CONCURS: A quina població es troba el restaurant La Curenya? A:Besalú / B:Les Planes d'Hostoles / C:Olot. Envia la teva resposta a: delpaisatgealataula@gmail.com. Podràs guanyar un àpat.

    +
  • 144855
    24/10/2016

    Tonyina confitada acompanyada de fabetes de soja edamame i salsa thai

    Del paisatge a la taula

    12:05 92 reproduccions

    Tonyina confitada acompanyada de fabetes de soja edamame i salsa thai.Presentador: David Coloma. Cuiner: Eric Mitjanas, Restaurant La Garrotxa. EL CONCURS: A quina població està el restaurant La Garrotxa? A:Besalú / B:Mieres / C:Olot. Envia la teva resposta a: delpaisatgealataula@gmail.com. Podràs guanyar un àpat.

    +

Programa

És l’espai de cuina d’Olot Televisió. El seu presentador, David Coloma, i els col·laboradors que hi participen, elaboren els plats amb un to didàctic i amè. El programa aprofita l’agenda gastronòmica anual i les fires de productes autòctons que s’organitzen a la Garrotxa per promocionar els productes de la comarca.

Canal responsable

Olot Televisió

Productor

Olottelevisio